Категории Предлага

    37 активни предмета

Виж всички предмети в:
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

   BarterBG.net е Online система, чрез която Вие можете без особени усилия да разменяте излишните си вещи и предмети срещу различни продукти или услуги, които представляват интерес за Вас. При нея потребителите могат да остават скрити до момента на постигането на съгласие между този, който предлага и този, който приема извършването на бартерна сделка. Подобна организация на работа би Ви спестява излишни притеснения по телефон, е-мейл или чрез личен контакт, като целия процес се осъществява само чрез контакти през Вашия профил.

  1. Регистрация
   Пълната функционалност на системата е достъпна само за регистрирани потребители. Регистрацията е безплатна и е въведена с цел точното идентифициране на участващите в сделките лица. Въвежданите лични данни (имена, адрес, телефон, e-mail и Skype) няма да бъдат разпространявани по никакъв начин, освен в случаите, когато сами приемете отправено към Вас предложение за бартер или покупка на предлаган от Вас предмет. Само тогава пред лицето, отправило запитването към Вас, системата ще разкрие Вашите координати за контакт. Същото важи и за неговите данни, които ще бъдат разкрити пред Вас.

   От тук нататък, при постигнато съгласие, въпрос на инициатива е организирането на изпращането и получаването на обектите на сделката.

  2. Добавяне на предмет
   За да добавяте предмети и вещи в BarterBG.net е необходимо да влезете в системата като регистриран потребител. След като сте влезли с Вашето потребителско име, на мястото на логин формата се визуализира поле за навигация във Вашия контролен панел, което Ви позволява да виждате своите активни и неактивни предмети, всички запитвания, които сте отправили или получили, както и личните съобщения към тях.

   Добавянето на предмети за размяна е възможно след като първо изберете съответната категория или подкатегория от менюто в ляво. Когато направите своя избор на категория (подкатегория), натиснете бутона "Добави предмет".

   Въвеждането на тип на обявата (предлага, търси), наименование, точно описание, местоположение на предмета и евентуални негови дефекти е задължително! Ако не желаете да бъдете притеснявани от потенциални кандидати за Вашия предмет, то моля не въвеждайте координати за контакт в описанието на предметите, които предлагате или търсите за размяна!

   Като опция при добавянето на предмет може да въведете и:
    - Предпочитания за размяна (може да посочите какво очаквате или бихте дали в замяна за предмета)
    - Приблизителна стойност (съответстваща на вида и състоянието му. Тя може да бъде използвана от потребителите на сайта и за покупко-продажба)
    - Подарък (ако предлагате или търсите предмет като подарък, то може да маркирате това с цел отличаването му)

   След натискането на бутон "Добави предмет" Вашият предмет се записва в базата, но остава със статут "неактивен", т.е. той все още не е видим за останалата част от потребителите. За да добавите снимки към него, да го редактирате или да го активирате за размяна, следва да изберете съответното действие от раздел "Неактивни предмети".

   Важно!!! Вие можете по всяко време да активирате, деактивирате, редактирате или изтривате добавените от Вас предмети за размяна, като за целта е необходимо да посетите съответно раздели "Неактивни предмети" или "Активни предмети" от Вашия Контролен панел.

   Бутоните за управление на добавените предмети са:
   Активирай  Активирай
   Дективирай  Дективирай
   Добави снимки  Добави снимки
   Промени  Промени
   Изтрий  Изтрий

  3. Отправяне на запитване
   Когато разглеждате добавените в категориите или подкатегориите на BarterBG.net предмети и проявите интерес към някой от тях, то в зависимост от желанието на притежателя му, Вие имате право на избор между три възможности:

Размяна Размяна - Потвърждавайки Вашето желание за размяна, информацията за него се препраща от системата към притежателя на предмета. Ако той прояви интерес към предлаган или търсен от Вас предмет или предмети, то системата ще разкрие и пред двамата координатите ви (име, телефон и е-майл). По този начин ще можете да се свърже един с друг за да уточните подробностите около размяната на предметите.

Покупка Покупка - Потвърждавайки Вашето желание за покупка, информацията за него се препраща от системата към притежателя на предмета. Ако той приеме запитването Ви, то системата ще разкрие и пред двамата координатите ви (име, телефон и е-майл). По този начин ще можете да се свърже един с друг за да уточните подробностите около заплащането и получаването на предмета.

Подарък Подарък - Потвърждавайки Вашето желание за безвъзмездно получаване или предаване на съответния предмет, информацията за него се препраща от системата към притежателя му. Ако той приеме запитването Ви, то системата ще разкрие и пред двамата координатите ви (име, телефон и е-майл). По този начин ще можете да се свърже един с друг за да уточните подробностите около получаването на предмета.

Неупотребяван предмет  Неупотребяван предмет - С този знак се маркират всички неупотребявани предмети, които са във вида, в който са придобити.

   За да следите какво е състоянието на отправените от Вас запитвания към притежателите на представляващите интерес за Вас предмети, то моля посещавайте често раздел "Моите запитвания" от Вашия Контролен панел

   Важно!!! Вие можете по всяко време да се откажете от вече направено запитване, като за целта следва да го изтриете от раздел "Моите запитвания" от Вашия Контролен панел. Също така имате възможност да изтривате и отхвърлените Ваши запитвания.

  4. Получаване на запитване
   Когато друг потребител на BarterBG.net прояви интерес към предлаган или търсен от Вас предмет, то той може да отправи към Вас запитване. Системата ще Ви уведоми чрез e-mail за постъпилото запитване, а Вие може да го разгледате в раздел "Запитвания към мен" от Вашия Контролен панел. В зависимост от Вашето желание можете да приемете или отхвърлите отправените запитвания.

   Важно!!! Ако сте отхвърлили дадено запитване, то не се премахва от Контролния Ви панел. Вие можете по всяко време да промените мнението си и да го приемете. Следва да имате предвид обаче, че ако вече сте приели отправено към Вас предложение, то нямате възможност да го отхвърлите, а следва да пристъпите към неговото изпълнение.Осъществете Вашите сделки чрез BarterBG.net,
като добавите първите си предмети или услуги за бартер!
Реклама
Случайно предложение
Реклама
Място за Вашата реклама
footer
Интересни връзки:
ОколоСвета.com  |  Онлайн калкулатори  |  BGtrader.NET
Не изхвърляйте ненужните вещи - подарете ги!
Автомобили от чужбина  |  БГсервизи.info
Онлайн бутик за дамски дрехи CARAMELLA FASHION
Online резервации на самолетни билети  |  Детски оказион
Виртуално околосветско пътешествие  |  Фото пътеписи
Икономическа литература