Категории Предлага

    37 активни предмета

Виж всички предмети в:
.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

   Потребителите се задължават да предоставят коректна, вярна и точна информация свързана с регистрация в BarterBG.net, както и след това при публикуването на текстове свързани с предмет/услуга за размяна или продажба.

   BarterBG.net се задължава да не разкрива пред трета страна данните свързани с Вашата регистрация без изричното Ви съгласие, освен в случаите, когато това е законово обосновано и задължително.

   Чрез регистрацията си в BarterBG.net всеки потребител се съгласява с условията на ползване и гарантира, че е навършил 18 г.

   Всеки потребител на BarterBG.net носи отговорност за своите действия и последствията, които произтичат от обявените текстове в публикация за размяна/продажба.

   Достъпът до акаунти и личен контролен панел се осъществява чрез парола, която всеки потребител се задължава да пази в тайна.

   BarterBG.net осигурява достъп на потребителите до личните им акаунти и контролни панели, чрез които те управляват публикуваните предмети/услуги за размяна. В случай на техническа неизправност, BarterBG.net има право временно да преустанови достъпа на потребителите до личните им акаунти.

   Потребителите могат по всяко време да проверяват, изтриват или променят част или цялата въведена от тях информация свързана публикуван предмет или услуга за размяна чрез личния си контролен панел и бутоните "Редактирай", "Промени", "Изтрий".

   Всеки потребител се задължава да описва коректно основните характеристики на предмета за размяна/продажба (параметри, възраст, модел, произход и др.), както и неговите евентуални дефекти.

   Добавяните обяви от потребителите са с период на валидност от 12 месеца, след изтичането на който, системата автоматично ги маркира като "Неактивни". При желание от страна на потребителите е възможно повторното активиране на обявите за нов 12-месечен период.

   BarterBG.net не носи отговорност за некоректно публикувани текстове за размяна, продажба или подаряване на предмети и услуги на потребителите.

   BarterBG.net не носи отговорност за действията ил бездействията на некоректни потребители, провалени сделки за размяна или неописани дефекти в предметите за размяна.

   BarterBG.net не носи отговорност в случаите на техническа неизправност и нарушен достъп до сайта и личните контролни панели на потребителите.

   BarterBG.net си запазва правото да премахва всяка публикация с еднакво съдържание от един и същ потребител.

   BarterBG.net не се задължава да осъществява предварителен преглед на извършените публикации.

   В случай на некоректно определена категория/подкатегория, BarterBG.net си запазва правото да премества публикацията за размяна, като за това действие подателят ще бъде уведомен по email.

   BarterBG.net има правото да изтрива публикации с некоректно, обидно, заплашващо, спамово или сексуално съдържание.Реклама
Случайно предложение
Реклама
Студио за красота - ПОРТОРЕЛАКС
footer
Интересни връзки:
ОколоСвета.com  |  Онлайн калкулатори  |  BGtrader.NET
Не изхвърляйте ненужните вещи - подарете ги!
Автомобили от чужбина  |  БГсервизи.info
Онлайн бутик за дамски дрехи CARAMELLA FASHION
Online резервации на самолетни билети  |  Детски оказион
Виртуално околосветско пътешествие  |  Фото пътеписи
Икономическа литература